L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat sense ànim de lucre creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Volem engegar qualsevol activitat que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana (cursos, tallers, conferències, presentació de publicacions, divulgació d’activitats relacionades amb la llengua...).

TALLERS D'APROFUNDIMENT EN EL MARC DE LA GIEC

14 de October de 2018 | Autor:
Aplec, Associació Promotora de la Llengua Catalana

Amb l'objectiu de conèixer en profunditat algunes de les qüestions que tracta la nova Gramàtica de la llengua catalana hem organitzat una sèrie de tallers. Els professors seran: Albert Soler, Neus Nogué, Marc Guarro i Anna Montserat.

Els tallers, que s'impartiran en dissabte, començaran el proper 20 d'octubre i acabaran el 19 de gener. Per inscriure's  cal enviar un correu a aplecaplec@gmail.com, amb el nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon. Hi ha l'opció d'inscriure's a tot el cicle o només a determinats tallers. Hi ha temps fins el proper 15 d'octubre per inscriure's al primer taller o a tot el cicle. Per inscriure's als altres tallers cal fer-ho com a màxim 5 dies abans.

Animeu-vos, seran interessantíssims!!