L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat sense ànim de lucre creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Volem engegar qualsevol activitat que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana (cursos, tallers, conferències, presentació de publicacions, divulgació d’activitats relacionades amb la llengua...).

Guanyadors del I Concurs de microrelats eròtics en català

01 de October de 2018 | Autor:
Aplec, Associació Promotora de la Llengua Catalana

Aquest dissabte passat, 29 de setembre, dins el marc del Mercat de Lletres d'Igualada, es va fer l'entrega de premis del I Concurs de microrelats eròtics en català organitzat per l'APLEC. El primer premi va ser per a Jesús Cerezo pel relat "De Joans i altrs espècies", i el segon per a Georgina Guixà pel relat "Entre llibres".  Des d'aquí volem agraïr la participació a tots els que ens vau fer arribar les vostres obres.

A continuació us deixem amb els dos relats guanyadors.

1r premi
De Joans i altres espècies, de Jesús Cerezo

El núvol de vapor del bany turc m'impedia veure si hi quedava algú, però intuí una dona. Devíem ser els últims, perquè tot entrant l'encarregat m'havia assenyalat el rellotge. Ja assegut li vaig veure una cama. Preciosa, estilitzada. Tenia l'avantbraç enganxat al cos i vaig imaginar que es tocava. Potser no m'havia sentit? Una imponent erecció s'apoderà de mi i d'aquell ajustat banyador. Vapor i miopia dificultaven que hi veiés amb claredat, però vaig veure com es girà i em clavà la vista; també sota el melic. Sentí un "apropa't" i obeí. Amb habilitat quirúrgica una mà lliscà sota el meu banyador i començà a masturbar-me amb destresa divina. S'estirà invertida a mi i s'endugué la meva mà dreta cap al seu sexe. Notar la seva humitat m'excità brutalment. Quina joia. Els meus dits remenaven i gaudien amb vida pròpia el seu clítoris i la seva vulva mentre l'èxtasi conjunt trucava a la porta. Indescriptiblement compenetrats, ens correguérem alhora quan el megàfon ordenava buidar les instal·lacions. M'acomodava el banyador quan sentí "sabràs deixar contentes les dones, Joanet". Aquella veu em deixà glaçat. Ja mai podria mirar-me igual l'Elisa, la del sisè, tan amiga de la mare.

2n premi
Entre llibres, de Georgina Guixà

Havia anat a passar la tarda a la biblioteca i el va veure llegint en una butaca. Es trobaren dins la mirada de l’altre i es desitjaren a l’instant sense dir-se res. Clavant-li els ulls a la pell blanca, se la begué a glopets petits com si fos llet freda a l’estiu. Ella es perdé en la foscor d’aquell esguard que li despertava les passions més amagades.

El llibre va anar per terra quan s’assegué damunt d’ell submergint-se en la seva olor. Amb els llavis entreoberts, li passà la punta de la llengua pel coll mentre l’embolcallava amb l’alè càlid i entretallat. Ell li passejà la mà per sota la faldilla obrint-se camí a poc a poc, jugant entre les seves cames. Un gemec contingut el féu aturar, però ella, apamant-li el tors, el va fer seguir. Primer un dit, després l’altre… es gronxava al ritme dels batecs accelerats del seu cor fins que una esgarrifança la sacsejà mentre li mossegava l’espatlla fort en silenci; no volia destorbar la calma de la sala. Amb la respiració encara agitada van desconnectar les mirades. Ell va continuar la lectura que tenia entre les mans mentre ella treia un llibre de la bossa.