L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat sense ànim de lucre creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Volem engegar qualsevol activitat que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana (cursos, tallers, conferències, presentació de publicacions, divulgació d’activitats relacionades amb la llengua...).

Seminari sobre el règim nominal

25 de February de 2018 | Autor:
A càrrec de Jordi Ginebra
Aplec, Associació Promotora de la Llengua Catalana

L'APLEC ha organitzat un nou seminari. Aquest cop hem convidat Jordi Ginebra, doctor en Filogia Catalana i professor de la URV, que impartirà un seminari sobre el règim nominal. El seminari tindrà lloc el dissabte 10 de març, de 10 a 14h i de 16 a 19h, a l'Espai Cívic Centre, a Igualada. El preu és de 60 € pels socis de l'APLEC i 65 € pels no socis.

Si us hi voleu inscriure heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça aplecaplec@gmail.com  abans del 7 de març. El nombre de places és limitat (18). Les places s'assignaran seguint l'ordre d'arribada de les sol·licituds. Per inscriure-s'hi cal tenir el nivell C2 de català.

No us ho perdeu! Encara queden places!