L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat sense ànim de lucre creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Volem engegar qualsevol activitat que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana (cursos, tallers, conferències, presentació de publicacions, divulgació d’activitats relacionades amb la llengua...).

Mercat de Lletres 2017

11 de October de 2017 | Autor:
Crònica de la jornada i anunci dels guanyadors dels concursos
Aplec, Associació Promotora de la Llengua Catalana

El passat dissabte 30 de setembre l’APLEC va participar en una nova edició del Mercat de Lletres d’Igualada, dedicat a la literatura i la llengua catalanes, que enguany s’ha celebrat a la plaça de Cal Font. Ja fa sis anys que la nostra parada ofereix jocs i concursos que posen a prova els coneixements de grans i petits, com la Sopa de bèsties, l’Aplegamots i el nou qüestionari basat en els canvis que presenta la Gramàtica de la llengua catalana (GIEC).

D’entre les moltes persones que van compartir amb nosaltres una estona entretinguda i divertida al matí —a la tarda, malauradament, la pluja no ens va permetre seguir—, 11 d’elles han optat al premi del concurs Aplegamots, que és un val de 25€ a bescanviar a la llibreria Llegim...?, i 6 han optat al premi del qüestionari sobre la GIEC, que és una Gramàtica de la llengua catalana. I després de revisar totes les respostes, us anunciem que ja tenim guanyadors!

Els afortunats que han guanyat el concurs Aplegamots 2017 són l’Albert Palomino i la Rosa Pons. Cadascun us emporteu un val de 25€ a bescanviar a la llibreria Llegim...?. I la guanyadora del concurs GIEC 2017 és la Montse Garcia, que s’endú la Gramàtica de la llengua catalana. L’enhorabona! Agraïm a tots els participants el seu interès i bon humor.