L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat sense ànim de lucre creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Volem engegar qualsevol activitat que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana (cursos, tallers, conferències, presentació de publicacions, divulgació d’activitats relacionades amb la llengua...).

VII Seminari sobre Coses que Cal Saber de la Llengua Catalana: «Les novetats normatives de l’any 2016 (I): l’Ortografia catalana de l’IEC»

15 de May de 2017 | Autor:
Aplec, Associació Promotora de la Llengua Catalana

El dissabte 13 de maig de 2017 va tenir lloc a la Biblioteca Central d'Igualada el VII Seminari sobre Coses que Cal Saber de la Llengua Catalana. Enguany, el tema van ser les novetats normatives de l'Ortografia catalana de l’Institut d’Estudis Catalans. Josep M. Mestres i Serra, cap del Servei de Correcció Lingüística de l'IEC, va explicar quins són els canvis ortogràfics que ha introduït la nova Ortografia i que cal aplicar a partir d’ara. La nova Ortografia, que estarà disponible a les llibreries a partir del 7 de juny, es pot descarregar en format PDF al web de l’Institut (www.iec.cat).