L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat sense ànim de lucre creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Volem engegar qualsevol activitat que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana (cursos, tallers, conferències, presentació de publicacions, divulgació d’activitats relacionades amb la llengua...).

I els guanyadors del V Dictat en català són...

30 de April de 2017 | Autor:
Aplec, Associació Promotora de la Llengua Catalana

El dissabte 22 d'abril vam celebrar la cinquena edició del dictat en català. Va ser una jornada amena en què els participants van gaudir posant a prova els seus coneixements ortogràfics. Tal com hem fet en les últimes edicions, a més del text, es va dictar una llista de deu paraules endimoniades, que serveixen per desempatar en cas que hi hagi textos finalistes amb el mateix nombre de faltes.  Tot i així, aquest any, en la categoria d'adults, hi va haver un empat (mateix nombre de faltes en el text i en les paraules endimoniades) entre els dos primers finalistes i va caldre una última prova (una altra sèrie de paraules endimoniades). 

Després d'un desempat emocionant, els guanyadors en la categoria d'adults van ser: Marcel Jorba Jorba (1r premi), Nàdia Grau Andrés (2n premi) i Pilar Rodríguez Forn (3r premi). En la categoria de joves els guanyadors van ser: Mar Lampreave, del col·legi Montclar (1r premi), Carlos Hervas Rodríguez, de l'INS Guinovarda (2n premi) i Pol Solé Romeu, de l'Acadèmia Igualada (3r premi).

L'enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots els que us vau animar a venir a fer el dictat! Esperem tornar a veure'us l'any vinent!