L’APLEC, Associació Promotora de la Llengua Catalana, és una entitat sense ànim de lucre creada a Igualada per poder dur a terme tota mena d’activitats que promoguin la llengua catalana. Volem engegar qualsevol activitat que ajudi a millorar l’ús de la llengua catalana (cursos, tallers, conferències, presentació de publicacions, divulgació d’activitats relacionades amb la llengua...).

IV Dictat en Català d'Igualada

16 de April de 2016 | Autor:
Amb textos d’autors igualadins
Aplec, Associació Promotora de la Llengua Catalana

Avui hem fet la quarta edició del Dictat en Català a Igualada. En aquesta ocasió, seguint la nostra tradició d’«escombrar cap a casa» i triar textos d’autors igualadins, hem dictat un text de l’Henar Morera en la categoria d’adults i un del David Soler Ortínez en la categoria de joves.

Els guanyadors han estat, en la categoria d’adults, Nàdia Grau (que ha guanyat una estada de cap de setmana per a dues persones en un indret de Catalunya), Jaume Riba (que ha rebut un lot de llibres) i Marcel Jorba (que ha obtingut una subscripció d’un any a la revista Llengua Nacional), i, en la categoria de joves, David Palau, del Col·legi Monalco (que s’ha endut tres entrades per al rocòdrom Ingravita), Juanes Llanos, de l’Escola Pia (que també ha rebut un lot de llibres), i Maria Valls, també de l’Escola Pia (que ha guanyat un joc en català de creació igualadina).

Agraïm especialment l’assistència de David Soler Ortínez i de totes les persones que han participat en el Dictat, i també el suport de totes les entitats que hi han col·laborat i que l’han fet possible: el Departament de Promoció Cultural i Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, la revista Llengua Nacional, el Banc Sabadell i la botiga de regals TrenCATclosques